Megjelent: 2021-04-10 19:30:34

​​​​​​​Bár az általunk készített weboldalak rendelkeznek tartalomfeltöltő, adminisztrációs felülettel és így klienseink önállóan fel tudják tenni a tartalmat a saját weboldalaikra, publikálhatnak posztokat, előfordulhat, hogy valakinek mégis inkább arra van igénye, hogy a tartalmat is töltsük fel.

Anyagok leadása

Bár az általunk készített weboldalak rendelkeznek tartalomfeltöltő, adminisztrációs felülettel és így klienseink önállóan fel tudják tenni a tartalmat a saját weboldalaikra, publikálhatnak posztokat, előfordulhat, hogy valakinek mégis inkább arra van igénye,
hogy a tartalmat is töltsük fel. Ezen kívül kiadványokhoz is szükséges lehet képi és szöveges tartalom átadására.

A sikeres és zökkenőmentes kommunikáció érdekében összeszedtük, hogyan ajánlott és milyen formátumban kérjük átadni a weboldalakhoz, kiadványokhoz az anyagot, amennyiben a szöveg, kép feldolgozását tőlünk rendelik. A jó minőséget, gyorsaságot biztosítani akkor tudjuk, ha a megrendelő maga is közreműködik benne.

Felgyorsítja és segíti a munkánkat, ha olyan formátumban kapjuk meg az anyagokat, amiből, amivel közvetlenül dolgozni tudunk. Ha már tudod, mindazt, amit alább leírunk, kérünk, ezt hagyd figyelmen kívül. Ez a rész kezdőknek szól, akik még nem rendeltek ilyen jellegű munkát és nem tudják, mire van szükség. Azért írjuk le, mert gyakran sok idő meg el hasonló kérdések megválaszolására.

A szöveg legyen szöveg, a kép legyen kép…

Annak érdekében, hogy a feltölteni kívánt anyagokat mi is könnyen fel tudjuk dolgozni,
ne teljen az idő (újra)gépeléssel, annak bogarászásával és kitalálásával, hogy ide vajon mit szeretne az ügyfél írni, mit szeretne közölni és kommunikálni, mi is azt kérjük, hogy az anyagokat a megfelelő formátumban küldjétek el nekünk. 

- a linkeket szövegként, kattintható linkként – emailben vagy csatolt szöveges filban – de legalább másolható szövegként. (képbe vagy PPT-be beágyazva sajnos nem tudjuk használni)

- szöveges dokumentumokat az alábbi formátumokban fogadunk el: szövegként (nem PPT-be olvasztva vagy befotózva), weboldalra feltölteni kívánt teljes, végleges szöveget, amennyiben nem tőlünk rendelted a megírást, fordítást, korrektúrát: .txt vagy .doc, .docx, .rtf formátumban, a magyar helyesírás szabályaina

címkék: képek, szövegek leadása, közösségi média, beágyazás

Kategória: média

blog adatok - creation time, modified date, comments, etc