Megjelent: 2021-04-08 17:46:10

Egyedi naptárak, határidőnaplók rendelhetők...

Rendkívül szép céges vagy személyes ajándék egy egyedi naptár vagy személyes határidőnapló. 

Holdnaptárt és egyedi naptárt is készítettem már korábban - 2010 óta készítek éves holdnaptárt, Holdnaplót. 
 

 Naptárak a következő évekre 

Egyedi naptárak, határidőnaplók is rendelhetők a Holdnapló és elkészített sablonok alapján - saját képekkel feltölthető 
A megfelelő méretű képeket segítünk kiválasztani.  

Többféle sablonból lehet választani: ezt képcserével ( 1-14 kép (naptár esetén, határidőnapló esetén több is lehet)  - akár még december közepéig lefixált nyomdába adás esetén tudjuk vállalni - ha valaki maga szeretné kinyomtatni, lehetőség van csak a terv megrendelésére. Az árak sablontól és a képek számától függnek. 

- Kártya naptár: 2 oldalas A7-A6 méretű mini naptár 1 db képpel 

Fali naptárak, leporellók:

- 1 oldalas, 12 havi naptár 1 oldalon + 1 db kép/kollázs  A4+ (kép nélküli is lehet)

- 2 oldalas, képes naptárak: A5 + mérettől - 6-12 hónap/oldal + kép - megfordítható zsebnaptár, "behúzás"(újságba behúzott reklám anyag), prospektus, reklám felület, családi naptár - megfordítható, 2 oldalas plakát, stb.

- 4 oldalas 3-3 hónap /oldal - összehajtott A4 vagy nagyobb méret - maximum 4 db képpel: hajtott vagy tűzött, lleporelló stb. 

- 6 oldalas: 2-2 hónap/oldal + kép - leporelló vagy tűzött, spirálozott kivitel (térbeli is lehet, pl kocka)

- 12 oldal + 2 borító : 12 hónap + 1 borító + hátsó borítón az összes kép/szöveg, - leporelló vagy tűzött, spirálozott kivitel
- szokásos 12+ oldalas lapozható fal naptár kb A5-A4 mérettől (lehet négyzetes méret is)

A fali naptárak munkaideje rövidebb, és a nyomdától függően elkészülhet december közepéig az időben leadott rendelés: 2021 november 30-ig ajánlott, ha van lebeszélt nyomda, digitális nyomda -  ha még vállalják, kis példányszámú nyomást stúdiók, nyomtató szalonok, maximum 2021 december 8-ig ajánlott megrendelni. Házi nyomtatásra kért  munka esetén a határidő 2021 december 15.

Hozott és szerkesztett képek esetén többnyire gyorsan elkészül a terv, hiszen "csak" be kell húzni az egyedi képeket - ha képeket is kell szerkeszteni, akkor is legfeljebb pár óra/nap egy munka. 

 

- határidőnaplók, speciális naptárak - pl. 52 hetes holdanptár, kis könyv, asztali naptárak: ennek betördelése nagyobb munka, ezért a munkát legkésőbb 2021 október 1-ig el kell kezdeni és lehetőleg 2021 november végéig készre gyártani, ha forgalomba kerül (ha csak házi nyomásra készül, vagy digitális naplónak, akkor december közepéig - pl. karácsonyi ajándéknak)

Mivel ez hosszabb előkészítési és képválogatási időt igényel, azoknak ajánlom, akik tényleg egyedi ajándékot szeretnének adni vagy kiadásban gondolkodnak. 12-52 vagy több kép is lehet egy naplóban, asztali naptárban.  

Bár Holdnapló sablon van, képcserével megoldható, rendelhető holdnaptárral vagy anélkül, de egyedi igények esetén a munka hosszabb lehet, minimum 1 hónappal kell számolni + a nyomda munkája.

Kérhető egyedi méret is - legkésőbb 2021 szeptember 01-ig megrendelt egyedi elrendezés. 

Az árak Áfa tartalma 0%, és a nyomdaköltséget nem tartalmazzák, csak a képekkel/ tervezéssel,tördeléssel kapcsolatos munka díját. 

címkék: kiadvány, dtp, grafika, nyomdai, produkció, gondozás

blog adatok - creation time, modified date, comments, etc