Megjelent: 2021-04-08 19:23:26

A képszerkesztéstől a teljes tördelésen és szöveggondozáson át a nyomdába adásig vállaljuk a kiadványok kivitelezését, gondozását és a munka menedzselését.

Kiadvány alatt itt elsősorban az offline – nem webes, valamint a digitális kiadványok tervezését és kivitelezését értjük.

A képszerkesztéstől a teljes tördelésen és szöveggondozáson át a nyomdába adásig vállaljuk a kiadványok kivitelezését, gondozását és a munka menedzselését. A nyomtatás nem nálunk zajlik. 

Digitális kiadvány megvalósítása – lapozható online kiadvány vagy letölthető PDF – kérhető.

Igény szerint a nyomdaválasztásban és ajánlatkérésben, megrendelésben segítünk, de az árak a nyomdai megvalósítást és a kész, kinyomott munka leszállítását nem tartalmazzák.

Szöveggondozás

Angol és olasz nyelvről magyarra általános szöveg fordítása kérhető – cikkek, levelek, könyv, magazin oldal (nem szakszöveg esetén magyarról angolra egyszerűbb szövegeket vállalunk: katalógus, kisebb terjedelmű szövegek, egyszerűbb, általános nyelvű web szöveg, de preferált az idegen nyelvről magyarra fordítás.)

Fordítás angolról vagy olaszról magyarra  2,5-3 Ft/karakter  (illetve megállapodás szerint)

Magyar nyelvű szövegírás:

- cikkírás (életmód, öko téma): karakterben számolt szövegírói munkadíjat számolunk 

cikk, szövegírás: 1-2 Ft/karakter

- weboldal szöveg írása – kivéve szakmai rész (a weboldal szakmai részének megírása pl. kozmetikai, ács, autószerelő stb. a megrendelő vagy szakíró feladata). A webodal szöveg megírására külön ajánlatot szükséges kérni, a  szövegírói díjazás külön tétel, karakterben számolva - nem része a weboldal építés áraknak 

szövegírás: 1-2 Ft/karakter (kivéve SEO, marketing )

Az általános szöveg megírásában, nyelvi ellenőrzésében és „fogyaszthatóbbá tételében” segítünk, amennyiben arra külön megrendelés érkezik és külön díjat számolunk erre a szokásos szerkesztői díjakon. 

 A keresőoptimalizálás: kérésre partnert javasolunk, helyben csak alapszintű keresőoptimalizálást elvégzünk, illetve WordPress bővítményt telelpítünk hozzá.. Megegyezés szerint kulcsszavakat feltöltünk. 

Tartalomszerkesztés: lefordított, megírt szöveg nyelvi, helyesírási ellenőrzése, átolvasása és nyelvi szerkesztése értendő ez alatt. Magazin vagy újságcikk, könyv, katalógus, egyéb szövegek szerkesztése, nyelvi javítása és magyar olvasók számára érthetőbbé tétele. Pl. angol nyelvű könyvbe magyar vonatkozások vagy a hazai életvitelnek megfelelő javaslatok, beszerzési lehetőségek, alternatívák javaslata). Szerkesztői megjegyzések írása.

Web tartalom szerkesztése, látogatók számára fogyaszthatóbb  tartalom megvalósítása. 

Ajánlatkérés...

 

Grafika,  Kiadványszerkesztés

Nyomtatásra szánt vagy digitális kiadványok, képek grafikai szerkesztése vagy webre optimalizálás tartozik ebbe a kategóriába. Digitális és nyomdai kiadványok tördelése, grafikai szerkesztése, nyomdai előkészítése. Vektoros rajzok készítése.

Nem feltétlenül része a grafikai munka a weboldalak ksézítésének, de külön díjazás ellenében vállaljuk a képek grafikai szerkesztését, megrajzolását. 

Árak: 
Tördelés, grafika és arculati elemek tervezése egyedi ajánlat alapján 

Alap: 5000 Ft/ megkezdett munkaóra  

Áraink 0% ÁFA tartalommal rendelkeznek

 

címkék: kiadvány, szerkesztés, nyomdai előkészítés, kiadói, fordítás

blog adatok - creation time, modified date, comments, etc